16 липня 2020 р.

Долучайтесь...Не пропустіть...Буде цікаво!


Національна бібліотека України для дітей запрошує читачів з усіх куточків України долучитися до читацьких онлайн проєктів, які реалізуються у соціальних мережах на сторінках НБУ для дітей.
Перший проект: «Фан-клуб читача» на бібліотечній сторінці Instagram з ведучою - ЛІДЕРОМ ЧИТАННЯ - 2019 Анною Полегенько. Це прямий ефір з відомими українськими письменниками, під час якого читачі можуть ставити запитання письменнику та, відповідаючи на його питання, заробляти собі бали, тим самим наближаючись до омріяного лідерства. Також, на кожній зустрічі будуть розігруватися книги від автора з автографом. Зустрічі відбуваються щосереди о 15.00.
Для тих, хто немає профілю в Інстаграм, відеозапис ефіру дублюється на сторінці НБУ для дітей у Фейсбук. І відповіді на запитання на цій платформі також зараховуються читачам.
Другий проєкт «Секрети Книжника, або Як стати Лідером читання»  (реалізується офлайн). Відеозапис діалогу з книжковою КЛЮЧницею Наталею Марченко щосуботи об 11.00 публікується на сторінці Національна бібліотекаУкраїни для дітей у Фейсбук. У кожному з 5-ти випусків читачі отримують спеціальні завдання, також можуть додавати у коментарях відгуки на прочитані книги. Оцінюватиметься якісне та коректне оформлення відгуків до прочитаної книги.  
Є змога долучитися до Школи Книжника у будь-який час і зручний для читачів спосіб при відсутності власного акаунту у соціальних мережа: усі випуски можна переглядати на  відеоканалі бібліотеки, а відгуки відправляти на електронну пошту бібліотеки library@chl.kiev.ua з темою листа «Школа Книжника, відгук на книгу». Кращі відгуки будуть опубліковані на ресурсі «КЛЮЧ» у рубриці «Порадь почитати книжку».
Читачі, які надіслали відгуки, отримають бали до свого читацького рейтингу лідерів читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар