8 лютого 2017 р.

Оголошуємо конкурс!!!

КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотеки для дітей» спільно з ОКЗ «Харківська обласна бібліотеки для дітей» запрошує до участі у Міжрегіональному конкурсі дитячої листівки «Бібліотека. Книга. Родина».

Положення
І. Загальні положення
1.1. Міжрегіональний конкурс дитячої листівки «Бібліотека. Книга. Родина» (далі – Конкурс) є відкритим і проводиться за участі дітей, що мешкають у Харківській та Львівській областях.
1.2. Організаторами Конкурсу виступають ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для дітей» та КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для дітей» (далі –ХОБД  та ЛОДБ) за підтримки Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації та Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.
1.3. До участі у Конкурсі залучаються спеціалізовані бібліотеки для дітей, публічні та шкільні бібліотеки Харківської та Львівської областей.
1.4. До організації Конкурсу на місцях можуть також долучатися заклади культури та освіти.
1.5. Інформація про проведення Конкурсу оприлюднюється на сайті ЛОБД та ХОБД, сайтах, блогах бібліотек-учасниць, а також у  засобах масової інформації.
1.6.​ Під час проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних». 
ІІ. Мета і завдання Конкурсу
2.1. Мета Конкурсу – виховання любові до Батьківщини, формування у дітей громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості, поваги до сімейних цінностей та традицій, розвиток творчого потенціалу дітей, підвищення значення дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації дітей.
2.2. Основним завданням Конкурсу є розвиток міжрегіонального культурного партнерства між бібліотеками Харківської та Львівської області та налагодження на творчих засадах діалогу між дітьми Сходу та Заходу України.
ІІІ.  Умови Конкурсу
3.1. У Конкурсі беруть участь діти трьох вікових категорій з Львівської та Харківської областей:
– 5-9 років (дошкільники, учні 1-4 класів)
– 10-12 років (учні 5, 6, 7 класів)
– 13-16 років (учні 8, 9 класів).
3.2. Конкурс проводиться у лютому-травні 2017 року.
3.3. Конкурс проводиться у номінаціях:
1. Паперова листівка.
2. Фотолистівка.
3.4. Участь у Конкурсі свідчить про згоду автора на подальше некомерційне використання його роботи з позначенням авторства.

ІV. Вимоги до конкурсних робіт
4.1. Виготовлена листівка має бути гарно оформленою та за змістом відповідати темі Конкурсу.
4.2. Паперова листівка може бути виконана в будь-якій техніці:
– малюнок (гуаш, акварель, пастель тощо)
– із використанням декоративних елементів
(скрапбукінг, квіллінг, аплікація тощо)
– змішана техніка.
4.3. Паперова листівка може бути будь-якої форми та розміру.
4.4. Автори фотолистівок не обмежуються у виборі технічних та програмних засобів.
4.5. Роботи мають надсилатися з короткими відомостями про автора: прізвище, ім’я, вік, домашня адреса, телефон, школа, клас.
4.6. До участі у конкурсі не допускаються роботи, що не відповідають умовам, визначеним цим Положенням.

V. Організаційний комітет і журі Конкурсу
5.1. Для проведення Конкурсу у кожній області створюється журі, склад якого затверджується наказом директорів ХОБД та ЛОБД.
5.2. Визначення переможців здійснює журі Конкурсу, до складу якого входять представники організаторів та громадських організацій, фотографи, художники, мистецтвознавці, ЗМІ (за згодою).
5.3. За підсумками роботи журі складає протокол, що підписується головою, секретарем та членами журі Конкурсу.

VІ. Визначення та відзначення переможців Конкурсу
6.1. Журі Конкурсу підбиває підсумки та визначає по три переможці у кожній номінації та віковій категорії у своїй області до 30 травня 2017 року.
6.2. Для переможців Конкурсу в кожній номінації та віковій категорії встановлюються перше, друге та третє місця. Переможці будуть відмічені дипломами та призами.
6.3. Листівки надсилаються до обласного організаційного комітету за адресами:
Львівська область:
79008, м.Львів, вул. В.Винниченка,1. Львівська обласна бібліотека для дітей; фотолистівки – за електронною адресою: metod5033@gmail.com metodyst@lodb.org.ua з поміткою «Конкурс «Бібліотека.Книга.Родина» не пізніше 30 травня. Дата визначається за позначкою на поштовому штемпелі або за датою, позначеною у е-мейлі. Роботи, надіслані пізніше вказаної дати, не розглядаються.
Харківська область:
61002, м. Харків, вул. Алчевських, 43, Харківська обласна бібліотека для дітей;  фотолистівки – за електронною адресою: hobd2015@ukr.net з поміткою «Конкурс «Бібліотека. Книга. Родина» не пізніше 30 травня. Дата визначається за позначкою на поштовому штемпелі або за датою, позначеною у е-мейлі. Роботи, надіслані пізніше вказаної дати, не розглядаються.

VІІ. Зберігання та публікація робіт, надісланих на Конкурс
7.1. Творчі роботи, надіслані на Конкурс, авторам не повертаються, зберігаються в ХОБД та ЛОДБ та можуть бути використані у подальшій роботі бібліотеки (за згодою автора).
7.2. Конкурсні роботи будуть представлені на сайтах та виставках у ХОБД та ЛОБД.
7.3. Після підведення підсумків відбудеться обмін роботами та їх презентація у співдружній бібліотеці.
7.4. У ХОБД та ЛОБД буде організована скайп-зустріч між переможцями конкурсу у обласних бібліотеках.

Долучайтесь, чекаємо на цікаві роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар