25 липня 2024 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд»

Шановні колеги, добрий день. Маємо чудову новину — конкурс: Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд» з поважними партнерами.

Національна бібліотекаУкраїни для дітей, Програма ООН з навколишнього середовища (@United Nations Environment Programme, UNEP) і Програма підтримки OSCE projects in Ukraine / Проєкти ОБСЄ в Україні за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Державна екологічна інспекція України та громадської організації «ІНПОЛІТ» NGO INPOLIT оголошують Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд» у межах реалізації програми Європейського Союзу «Зелене відновлення для України» (GREEN recovery for Ukraine).

На жаль, терміни проведення дуже стислі через ряд обставин, які не залежать від організаторів, тому конкурс проходитиме без відбіркового туру в обласних бібліотеках для дітей. Усі роботи учасників направляються на адресу Національної бібліотеки України для дітей самими учасниками.

Уважно ознайомтеся з умовами участі за посиланнями на сайті  Національної бібліотеки України для дітей або в Положенні конкурсу у межах реалізації програми Європейського Союзу «Зелене відновлення для України».

На переможців чекають призи та подарунки від партнерів конкурсу.

Поділіться вашими екоцінностями з усією Європою! 

Немає коментарів:

Дописати коментар