15 липня 2024 р.

КОНКУРС для БІБЛІОТЕК

 

Шановні колеги, Національна бібліотека України для дітей запрошує всіх охочих поділитись своїми успіхами та цікавим досвідом.

Отож оголошується старт Всеукраїнського конкурсу проєктів з надання культурних послуг юним мешканцям територіальних громад «БІБЛІОТЕЧНІ СЕРВІСИ – ДІТЯМ». Всі ваші найкреативніші та найуспішніші проєкти, що допомагають популяризувати читання і вашу бібліотеку в громаді, залучати більше нових користувачів та партнерів у вашому регіоні, мають шанс на національне визнання!

Ознайомлюйтеся з умовами участі та термінами можна за посиланням на сайті: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=11188 та Положенні про конкурс.


Конкурс проводиться з 1липня до 15 грудня 2024 року у три етапи:

з 1 липня до 30 вересня на місцевому рівні у територіальних громадах —підготовка і подання до обласної бібліотеки для дітей конкурсних проєктів;

з 1 жовтня до 15 листопада на обласному рівні — визначення трьох проєктів-переможців обласного туру та подання узагальнених матеріалів до НБУ для дітей;

з 16 листопада до 15 грудня на загальнодержавному рівні — перегляд, аналіз та оцінювання Головним журі конкурсних проєктів та визначення переможців.

Бажаємо потрапити у десятку найкращих! 🎉

Чекаємо ваших робіт не пізніше 10 листопада (адже працівникам Леотеки необхідно буде мати час, щоб визначити три кращі проєкти на обласному рівні)!

Немає коментарів:

Дописати коментар