13 березня 2023 р.

«Діти єднають країни. Пізнаємо Україну разом»

Шановні колеги!

Національна бібліотека України для дітей, Національна дитяча бібліотека ім. Іона Крянге (Кишинеу, Республіка Молдова), Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги UA_IBBY, Національна Секція IBBY в Республіці Молдова запрошують до участі у  Пізнавально-краєзнавчому онлайн-екскурсі «Діти єднають країни. Пізнаємо Україну разом» до Року української культури в Республіці Молдова, який стартує 13 березня і триватиме до  16 листопада 2023 року (Міжнародний день толерантності) онлайн.

Відповідно до визначених умов:

• Кожен учасник віком від 6 до 18 років готує творчу роботу та розміщує її на онлайн-платформу Екскурсу за посиланням.

• Фото або малюнок у форматі JPEG видатної пам’ятки архітектури чи духовної спадщини; історичного або культурного місця; пам’ятника відомим українським діячам; природного ландшафту у будь-якому регіоні Україні з коротким описом про цей об’єкт, місцевість, подію чи постать обсягом не більше 100 слів. На фото не має бути обличчя дітей, лише фото культурного об’єкту.
• Для завантаження творчої роботи необхідно натиснути кнопку <+> на жовтогарячому фоні, заповнити запропоновану форму, обов’язково вказавши у полі «Тема» назву творчої роботи, прізвище та ім'я автора, його вік, населений пункт та область. Далі завантажити фото або малюнок і додати опис зображення у полі «Напишіть щось фантастичне». Роботи, які не відповідають умовам та з неповними відомостями про автора, не отримуватимуть підтвердження та не братимуть участі. Після схвалення адміністратором робота з’явиться на онлайн-платформі.
• Оскільки дитячі творчі роботи містять персональні дані перед завантаженням необхідно заповнити форму-дозвіл батьків, вчителів та ін. офіційних представників дитини за посиланням.
• Творчі роботи приймаються українською або англійською мовами.

Більш детальна інформація про Екскурс тут.

Долучайтесь! Бажаємо успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар