30 січня 2023 р.

Третя Всеукраїнська бібліотечна сутінкова вечірка: доєднуйтесь!

 

Шановні колеги!

03 лютого з 17.00 до 19.00 відбудеться Третя Всеукраїнська бібліотечна сутінкова вечірка, яка цього року має назву "Як Мавки та Чугайстри паляницю шукали".

Дві попередні Всеукраїнські сутінкові вечірки відбувалися паралельно в онлайн-форматі за сценарієм Національної бібліотеки України для дітей. Цьогоріч у зв'язку із відключеннями електроенергії буде складно синхронізувати між бібліотеками онлайн-гру. Саме тому, завдання для учасників Всеукраїнської вечірки будуть заздалегідь підготовлені фахівцями Національної бібліотеки України для дітей у циклі коротких відео та надіслані попередньо до дитячих бібліотек України, які ви зможете використати у своїх подіях. Ви також можете доопрацювати їх, додати свої інтерактивні завдання.

По завершенні сутінкових пригод о 18.00 ми зустрінемося в онлайні на платформі zoom (по можливості – за наявності світла та інтернету) для того, щоб обмінятися враженнями та поділитися правильними відповідями. За кількістю правильних і повних відповідей, а також відеозамальовок з вечірки, буде визначено бібліотеку-переможця. Оголошення переможця відбудеться 10 лютого. Під час онлайн-зустрічі буде проведено розіграш "О, щасливчик!".

Для комунікації та узгодження організаційних питань буде створена Вайбер-група для відповідальних працівників бібліотек-учасників вечірки.

Бажаючих долучитися до Третьої Всеукраїнської бібліотечної сутінкової вечірки "Як Мавки та Чугайстри паляницю шукали", просимо до 1 лютого подати заявку в електронній формі на адресу socio-cultural@ukr.net 

У заявці потрібно вказати:

1. Назву бібліотеки
2. Відповідальну особу та її номер телефону, підключеного до вайбер.

Бібліотекам-учасникам буде надіслано афішу Сутінків та серію відеозавдань.


Контактна особа Ольга Шемота, 063 138 9670

Немає коментарів:

Дописати коментар