22 червня 2017 р.

"До вас їде бібліотека!"

  Продовжуємо методичний івент-проект!
Це вже третій виїзд бібліотечного десанту нашої бібліотеки. Цього разу ми вирушили до міста Новояворівська  Яворівського району,  де нас радо зустріла бібліотека для дітей.


  День обласної бібліотеки в районах області започатковано нашою методичною службою у 2016 році. Методичний "десант" Львівської обласної бібліотеки для дітей, в складі якого були провідні фахівці обласної бібліотеки, "висаджувався" вже у Червонограді та Золочеві. Програми  обласного дня складались на замовлення колег.
  «До вас їде бібліотека!» - таку назву мало професійне рандеву з бібліотекарями Яворівщини. Зустріч відкрили «Школою сервісу» від Надії Кіндрись та Лілії Русакової.

Особливе зацікавлення викликало питання впровадження УДК. Олена Марчук, завідувач відділом комплектування фондів та каталогізування документів, розкрила основні моменти та принципи побудови УДК. А ще - подала окремі приклади індексування документів.
Продовжили зустріч майстер-класом «Книжкова виставка як подія» від Ольги Сачинської.
На завершення зустрічі директор Лариса Лугова провела бібліошопінг  «Крамничка корисних дрібниць» - «продаючи» цікаві ідеї - і Львівської обласної бібліотеки для дітей,  і ті, що були привезені із найрізноманітніших поїздок.


При підведенні підсумків обласного дня відбулась цікава, жвава розмова й обмін думками. 
Новий формат професійних зустрічей сподобався. Запрошуйте, приїдемо і до Вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар