29 березня 2016 р.

Всеукраїнський конкурс "Неймовірні села України - 2016"!

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та онлайн-ресурс «AgroPortal.ua» оголошують про старт Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2016». Мета проекту — сприяти розвитку малого і середнього бізнесу на селі, розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.
Період проведення: квітень-липень 2016 року.

Етапи проведення:
До 25 квітня редакція «AgroPortal.ua» формує плей-лист 20 сіл-претендентів (заявку може відправити кожен бажаючий).
Перший етап конкурсу — півфінал — відбудеться з 26 квітня по 28 травня: на сайті «AgroPortal.ua» буде проходити онлайн-голосування. Паралельно з онлайн-голосуванням кожен член експертної ради за 12-бальною шкалою оцінює конкурсантів.
З 29 травня по 1 червня редакція «AgroPortal.ua» зводить всі оцінки воєдино і оголошує 10 сіл-претендентів, які проходять у фінал конкурсу.
Другий етап конкурсу — фінал — відбудеться з 1 червня по 15 липня.
30 липня будуть оголошені переможці.
Вимоги до села-претендента на конкурс:
– Надати інформацію про історію села, чим воно було унікальним у минулому.
– Надати інформацію про успішні види бізнесу, що характерні для села сьогодні і не пов’язані безпосередньо з сільським господарством (наприклад, гончарна майстерність, оригінальні види бізнесу тощо);
– Надати інформацію про те, як живе село сьогодні, чи є інвестор (фермер, великий холдинг, інші підприємства), чи змінилося село завдяки інвестиціям підприємства (якщо так, то назвати цифри, надати фото (яке було село, а яке тепер).
– Обов’язково розповісти про «родзинку» села, що могла б привернути увагу туристів (живе знаменитий коваль, народився відомий письменник, у селі готують особливу їжу, рецепти якої тримають в секреті). Адреса села із зазначенням, як дістатися на поїзді, машині, іншими видами транспорту.
– Обов’язково вказати: ПІБ і контактний телефон того, хто подає заявку на конкурс (для уточнення даних, якщо це буде необхідно);
– Фото та відеоматеріали повинні бути хорошої якості.
– Заявки надсилайте на пошту selo2016@agroportal.ua із зазначенням у темі листа «Неймовірні села України 2016».
Примітка: У плей-лист конкурсу увійдуть найнеймовірніші села. Заявки можна надсилати у формі есе або замальовки. Це підвищить ваші шанси.

Призовий фонд: Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2016» є некомерційним, тому призовий фонд буде формуватися спонсорами конкурсу у вигляді благодійних внесків. Призовий фонд між переможцями (переможцем вважається село, а не конкретна людина, який надіслав заявку на конкурс) буде розподілений таким чином: перше місце - 50%, друге місце - 20%, третє місце - 10%, решта 20% від загальної суми призового фонду будуть рівномірно розподілені між учасниками, які посіли 4-10 місця. Під призом мається на увазі сертифікат з певною сумою з наступною закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю.

Немає коментарів:

Дописати коментар