17 березня 2017 р.

УВАГА! КОНКУРС!


1 лютого 2017 року  cтартував VІІ Всеукраїнський конкурс школярських та студентських проектів «Моральний вчинок», ініційований Всеукраїнською громадською організацією  «Асоціація українських правників» за підтримки Українського фонду культури і Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра  та за участю Київського університету імені Бориса Грінченка, благодійною підтримкою Міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл», Громадської організації «Громадянський форум суспільної етики». Конкурс триватиме до 20 квітня 2017 року і завершиться підсумковим етапом – оцінкою поданих проектів Конкурсним журі, яке включає багатьох видатних українців, а також церемонією нагородження переможців у м. Києві, що відбудеться в середу 17 травня 2017 року!

Мета Конкурсу
– популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

Як стати учасником?
Це – просто. Обрати спільно з батьками і  педагогами відповідно до своєї вікової категорії один суспільно значущий проект із тематичних напрямів (національно-патріотичний, екологічний, юридичний, соціальний або культурологічний), реалізуй його та надіслати на адресу Асоціації українських правників творчий звіт про виконання (це може бути аматорський фільм, авторська або колективна журналістська робота, дитяча стіннівка, фоторепортаж, будь-яка інша форма, що ознайомить з результатами впровадження твого проекту).
Для участі у Конкурсі учасники подають творчі звіти у довільній формі: фоторепортаж, стіннівка, плакат, текстові матеріали (нарис, вірш, буклет  та ін.), відеосюжет тощо), які розкривають зміст, тривалість, цільову аудиторію, результати та наслідки діяльності.

Конкурс проводиться на добровільних засадах серед таких вікових груп:
1) учні 1–4 класів;
2) учні 5–8 класів;
3) учні 9–11 класів;
4) учні (студенти) професійно-технічних навчальних закладів,
коледжів, технікумів;
5) студенти вищих навчальних закладів;
6) змішана група (діяльність представників різних вікових груп). 

Інформація про перебіг та результати Конкурсу регулярно буде висвітлюватися на сайтах:
  • Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» (aup.org.ua);
  • Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра (glierinstitute.org);
  • інших організацій та установ, що підтримують мету та основні завдання Конкурсу.
Бажаємо усім наполегливості, творчого натхнення, підтримки наставників-професіоналів, вірних і надійних друзів, досягнення своїх мрій і сподівань.

Приєднуйтеся до нашого кола!
Залучайте до Конкурсу своїх друзів!
Не відкладайте добрі справи «на потім»!

Адреси для надсилання  творчих звітів за результатами реалізованих проектів:
  • Асоціація українських правників: 01001, м. Київ, вул. Паторжинського, 4, оф. 8, е-mail: moral-vchynok@ukr.net,
  • – «УКРПОШТА», вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001, а/с В 132;
  • – «Нова пошта», поштове відділення № 72, м. Київ, ул. Січових Стрільців, 14 (Львівська пл.).
УВАГА!!! Обов’язково на листах, посилках робити позначку «Асоціація українських правників «Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок».

Телефонуйте:
+38-097-968-53-34  Сердюк Наталія Аркадіївна
+38-067-734-02-40  Новицька Наталія Борисівна;
+38-063-106-85-81  Суходольська Анастасія Андріївна

Детальніше тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар