15 березня 2017 р.

"ЮНІОР БІЗНЕСУ" - 2017

До уваги директорів, вчителів і учнів ЗОШ та викладачів і студентів професійних навчальних закладів Львівської, Волинської та Рівненської областей!
Оголошується новий МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС “ЮНІОР БІЗНЕСУ” для учнів шкіл IІ-III ступеню та студентів професійних навчальних закладів. 

   В рамках українсько-польського проекту “Ініціативна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах з використанням методів моделювання” проводиться конкурс на найкращу ідею підприємницької діяльності для молоді загальноосвітніх повних середніх шкіл Львівської, Волинської та Рівненської областей. Проект фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми “Польська допомога задля розвитку 2016”.
   Конкурс полягає у розробці і презентації найцікавішої ідеї для підприємницької діяльності, придуманої, описаної і заявленої молодими людьми, які братимуть участь. Заявлені молоддю проекти повинні бути інноваційного характеру, а сфера діяльності максимально відповідати потребам молоді або місцевої спільноти.
   Мета конкурсу “ ЮНІОР БІЗНЕСУ ”: формування підприємницьких якостей серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Львівської, Волинської та Рівненської областей. 
Учасниками Конкурсу можуть бути групи (команди) з 3-х учнів 8-10 класів загальноосвітніх шкіл та студентів І-ІІ курсу професійних навчальних закладів зазначених областей. Команду очолює учитель-опікун/тренер, на якого покладено методичну та організаційну підтримку конкурсних команд. Опікун не є членом конкурсної команди. 
Для участі у конкурсі до 31 березня 2017 року необхідно подати реєстраційну анкету встановленого зразка на адресу організатора конкурсу. Регламент конкурсу, а також формуляр анкети доступний на інтернет-сторінці Західноукраїнського регіонального навчального центру

Конкурс реалізовується в 3 етапи
І етап – подання реєстраційних анкет (“Реєстраційна картка") з 06 березня 2017 року до 31 березня 2017 року; 
ІІ етап – подання заявки–ідеї ("Опис бізнес-ідеї") з 1 квітня по 30 квітня 2017 року. До другого етапу допускаються команди, які пройшли відбір за результатами першого етапу. 
ІІІ етап – фінальний, презентація та продукт бізнес–ідеї – 15 травня 2017 року.
Нагорода для переможців – тижневий навчальний візит до Польщі (серпень 2017 року).

Контактна особа, відповідальна за надання консультацій щодо участі в конкурсі та за прийом конкурсних пропозицій:
Софія Наумчук, 
конт. тел.: +38 (067) 6737014,
e-mail: konkurs@zurnc.org

Долучайтесь!
Бажаємо творчого натхнення і успіхів!

P.S. Вся інформація про Конкурс попередніх років опублікована на інтернет-сторінці www.zurnc.org.

Немає коментарів:

Дописати коментар