27 листопада 2014 р.



Шановні колеги!
Чекаємо Вас 3 грудня 2014 року у Львівській обласній бібліотеці для дітей на щорічному обласному семінарі «Дитяча бібліотека в пошуку нових ідей».
Не пропустіть можливості взяти участь у круглому столі  «Методична служба: перезавантаження», де модераторами будуть – Тетяна Кузілова, зав. науково-методичним відділом Національної бібліотеки України для дітей та Любов Сташко, зав. науково-методичним відділом Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Питання для обговорення:

1.Методист – це… Які професійні вимоги до методичної служби сьогодні найбільш актуальні?
2.В чому вимірюється якість роботи методиста?
3.Нові форми методичної роботи: а що «прижилось» у вас?
4.Чи можливі бібліотечні інновації в умовах кризової ситуації? Що може зробити методичний центр?
5.Готові рецепти чи поштовх до творчості? Що обираєте ви? 

А також запрошуємо бути активними учасниками  акції «Бібліотека як подія: бібліотечна івент-агенція».

Нагадуємо умови проведення:
Кожна бібліотека коротко розповідає про одну бібліотечну подію, захід, акцію, яка стала подією для місцевої громади і мала широкий резонанс, яку обговорювали, після якої до бібліотеки прийшли нові відвідувачі, про яку говорили на вулицях і писали в місцевій пресі.
Форма презентації події – довільна. Це може бути мультимедійна презентація у форматі печа-куча (20 слайдів по 20 сек.) розповідь, фотозвіт, розгорнутий пост-реліз, театралізований показ – залежить від фантазії того, хто вийшов на подіум. Тривалість виступу 5 хвилин. Кращого презентатора очікує приз.


Немає коментарів:

Дописати коментар