7 серпня 2013 р.

«Діти творять дива, коли вони читають»

Нещодавно в Бориславській міській бібліотеці для дітей відбулась неординарна подія – діти святкували День народження активного читача бібліотеки, члена клубу «Казкарі», учня ЗОШ №3 2-Б класу – Петріва Володі.


Напередодні події в бібліотеці було оформлено виставку творчих робіт уродинника, адже Володя вже третій рік відвідує гурток образотворчого мистецтва, що діє при Будинку дитячої та юнацької творчості (вчитель Леськів Людмила Олександрівна). За цей час у творчому доробку школяра назбиралось дуже багато малюнків, виробів з пластиліну, частина з яких прикрасили дитячу бібліотеку.
 Виставка – знайомство «Діти творять дива, коли вони читають».

В святково прибраній залі дитячої бібліотеки зібралось чимало друзів Володі. Всі вони прийшли з подарунками й привітаннями. Винуватець свята був приємно вражений, адже це для нього було несподіванкою. У виконанні друзів прозвучали вітання, які продовжили вчитель образотворчого мистецтва Людмила Олександрівна та бібліотекарі. Далі діти активно відповідали на запитання казкових вікторин, розповідали гуморески, з цікавістю стежили за сімейним конкурсом «Як ми знаємо один одного», який мама з сином пройшли на відмінно. Свято вдалося на славу. Уродинник і гості залишились задоволеними.

Немає коментарів:

Дописати коментар