3 квітня 2013 р.

Де ми були, кого бачили

Останнім часом працівники бібліотеки багато мандрували. Протягом 10 днів ми встигли побувати в 4 областях України, а сьогодні нас взагалі "занесло" за кордон - у російське місто Калініград. Ви спитаєте, - а що ми там робили? Відповідаємо: знайомились з роботою бібліотек та відкриємо таємницю - мандрували ми по бібліотеках віртуально, за допомогою скайп-зустрічей.
Побувати в обласних бібліотеках для дітей Тернополя і Полтави, Миколаєва і Сімферополя нам допомогла участь у проекті "Інновації по колу", ініційованого Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей України. 



Під час цих зустрічей ми дізнались чимало цікавого: миколаївці розповіли нам про відеохвилинки читацької слави і метелики дружби, тернопільчани подарували відеопрезентацію "Пам`ятники книзі", з полтавчанами зіграли в літературний морській бій, а в Криму пригостилися в бібліокафе. А ми розповіли колегам про наші свіжі Бібліородзинки і новий міні - проект "Шевченко. День за днем". Цей проект був присвячений роботі бібліотек під час весняних канікул і ми побачили, скільки нових і цікавих заходів приготували для своїх читачів бібліотекарі України.
Нам так сподобалось ходити у віртуальні гості, що ми вирішили на цьому не зупинятися :). Як партнери і активні члени Української бібліотечної асоціації ми взяли участь у відеомості, організованому Каліниградською обласною універсальною науковою бібліотекою та Російською бібліотечною асоціацією "Гражданские силы библиотечного сообщества", на якому розповіли про партнерство УБА, Львівській бібліотечний форум та цікаві інтерактивні заходи, проведені бібліотекарями у Львові.



До нових зустрічей на віртуальних перехрестях!

Немає коментарів:

Дописати коментар