22 серпня 2012 р.

Маленьким – про велике


Незвичний подарунок до свята – Дня Незалежності України підготувало львівське видавництво «Апріорі» юним читачам спільно з  працівником Львівської обласної бібліотеки для дітей Дарією Іваницькою та видало книгу «Дітям про Україну». Книга ця вийшла у серії «Апріорі – дітям». Першими у цій серії з`явилися збірки про Тараса Шевченка, Лесю Українку та Івана Франка, які в цікавій та доступній формі знайомлять маленьких читачів з великими письменниками.

Книги цієї серії  адресовані дітям. Їх також можуть використовувати, а  особливо останню у своїй роботі бібліотекарі, вчителі, батьки, всі, хто працює з дітьми.



Книга запрошує читачів до захоплюючої мандрівки Україною.  Матеріал поданий у дуже вдалих розповідях доступних для найменших.
Нам, працівникам Львівської обласної бібліотеки для дітей, хочеться, щоб книга знайшла своїх друзів серед  читачів ваших книгозбірень. Бібліотекарі зможуть використати її під час проведення масових заходів, голосних читань, ігор, мандрівок, запропонувати для спільного читання з батьками.
З питань придбання книги просимо звертатися за адресою видавництва «Апріорі»

                                                                                                
     79000, м.Львів
вул. Сковороди, 4/1
тел. (032) 235-62-18
Для листування: 79000 м.Львів, а/с 242

Немає коментарів:

Дописати коментар