11 серпня 2022 р.

Наближаємо Перемогу разом!

Національна бібліотека України для дітей закликає долучитися до національно-патріотичного руху підтримки захисників «Що я скажу Солдату Перемоги». Це онлайн-проєкт, який передбачає написання дітьми з усіх куточків України та з-за кордону невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників. 


Свої роботи надсилайте на сторінку бібліотеки у фейсбук у повідомленнях із хештегом #ЩоЯскажуСолдатуПеремоги або на електронну пошту socio-cultural@ukr.net.
Можна також намалювати малюнок як додаток до свого листа, сфотографувати його і долучити до тексту. Всі тексти та малюнки будуть опубліковані на інтерактивній дошці «Що я скажу Солдату Перемоги» та доступні на сайті бібліотеки. 
Обов’язково вкажіть контактні дані: прізвище та ім’я дитини, вік, місце проживання, номер телефону для зворотнього зв’язку.

Акція триватиме до завершення військової агресії. Експерти з числа військових, письменників та бібліотекарів відберуть найкращі та змістовніші дитячі дописи, які увійдуть до друкованої збірки «Що я скажу Солдату Перемоги».

Немає коментарів:

Дописати коментар