27 вересня 2016 р.

Справжній професіонал, хороша і щира людина

Саме так можна охарактеризувати заступника директора Централізованої бібліотечної системи для дітей  міста Львова  Наталю Іванівну Бібіку, для якої вересень 2016 року став ювілейним.
Бібліотека в життя Наталі Іванівни - це не тільки місце роботи, а й сенс її життя, розрада для душі. Цій людині притаманні творчість і неординарний підхід і любов до своєї справи.
Наталя Бібіка – справжній Бібліотекар та керівник – планує, здійснює та координує всю діяльність ЦБС, що обслуговують дітей. Вона надзвичайно любить бібліотеку, свій колектив і віддає роботі багато творчих сил.
Наталя Іванівна – не тільки Бібліотекар, вона мати двох чудових дітей і гарна бабуся, яка завжди із захопленням розповідає про свою онучку Христинку. Можна ще багато розповідати про пані Наталю, бо вона людина небайдужа, завжди готова підтримати своїх колег у радісні й тяжкі моменти їхнього життя. А ще вона вродлива жінка зі справжньою українською красою,  гарна господиня, яка з турботою ставиться до своєї родини, шанує друзів і  любить книги, бібліотеку та квіти.
Свій ювілей Наталя Іванівна зустрічає у розквіті творчих сил.

Тож, з ювілеєм Вас, шановна Наталіє Іванівно! Щастя Вам, міцного здоров’я, радості, удачі і многих літ життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар