17 лютого 2016 р.

«Він вражає глибоким знанням народного життя…»

На Жовківщині відбувся  II  Всеукраїнський літературний конкурс ім. Леся Мартовича, приурочений 145-ій річниці від дня народження та 100 – річчя памяті  письменника – демократа, похованого у селі Монастирок.
В рамках вшанування пам’яті  Леся Мартовича в бібліотеках – філіях району пройшли масові заходи: літературні читання «Лесь Мартович: життя і творчість» (с. Городжів), вечір-портрет «Співець галицького краю» (с. Погарисок), літературно-музичний вернісаж «Талант могутній, невмирущий» (с. Замок), літературно-музична композиція  «Майстер сатиричного слова» (с. Зубейки) та ін.
В районній дитячій бібліотеці міста Жовква на фоні книжково – ілюстративної виставки «Він вражає глибоким знанням народного життя…» відбулась літературна година із школярами 9 - Б класу СШ № 2. Читачі були дуже активними при обговоренні  оповідань автора, адже в них висвітлюються проблеми актуальні і сьогодні.

Дарунком від учасників II Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Леся Мартовича для бібліотек Жовківщини стали книги, за що колеги cердечно вдячні!
За матеріалом Лесі Клепач, 
бібліотекаря читального залу 
Жовківської районної дитячої бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар