20 червня 2014 р.

Крокуючи в ногу з часом

Знання здобувають, а не переймають у спадок. Знання – це не подарунок у яскравій обгортці, а результат старанної та систематичної роботи, це ресурси, що допомагають нам досягти мету. Саме так вважає методична служба та Марія Довгань  - директор Жовківської ЦБС. І як тільки розпочались літні канікули у школі – у бібліотекарів навпаки розпочався блоготур «Маленькі бібліотеки у великій мережі»: серія семінарів для бібліотек, які мають доступ до Інтернету.
Семінар розроблений заступником директора по роботі з дітьми Хомишин Надією. Гостею Сташко Л.С. (Львівська обласна бібліотека для дітей) було представлено мультимедійну презентацію «Інноваційна діяльність сучасних дитячих бібліотек на підтримку дитячого читання». 


Господарі семінару – Рава - Руська бібліотека для дорослих - поділилась своїми напрацюваннями «Інтернет в бібліотеці: використовуємо ефективно».
Особливо вразили присутніх на семінарі бібліотекарів творча зустріч з Людмилою Пуляєвою (Львівська обласна бібліотека для дітей) та мультимедійна презентація історії м. Рава-Руська від головного редактора місцевої газети «Прикордоння» Андрія Бучка.


Автограф на згадку.

Принагідно відвідали також Рава-Руську бібліотеку для дітей.


 Так що до нової зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар