9 січня 2014 р.

Запрошуємо до участі в обласному фотопроекті «Шевченкіана Львівщини».

     

На відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка Львівська обласна бібліотека для дітей пропонує взяти участь в обласному фотопроекті «Шевченкіана Львіщини».
Мета фотопроекту: зібрати якомога більше відомостей про пам’ятники великому Кобзарю на Львівщині. З метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, вивчення та збереження духовного, історичного та культурного надбання українського народу створити колекцію світлин пам`ятників та інформаційних матеріалів про них.
Термін  проведення обласного фотопроекту – січень – жовтень 2014 року.
Учасником обласного фотопроекту може стати бібліотекар будь-якої бібліотеки, який представить фотографію пам’ятника Тарасу Шевченку у своєму населеному пункті.
             Для цього потрібно:
1.Сфотографувати пам’ятник великому Кобзарю, який знаходиться у вашому населеному пункті.
2.Сфотографувати читачів своєї бібліотеки, що читають твори Тараса Шевченка на тлі пам’ятника.
3. Додати коротку довідку про історію створення пам’ятника, назву населеного пункту, в якому зроблено фото та прізвище автора світлини.
Матеріали в електронному вигляді (формат JPEG, розмір 800х600 пікселів) просимо надсилати до 30 жовтня 2014 року за адресами: metod5033@gmail.com або metodyst@lodb.org.ua.
          Роздруковані фотографії можна надіслати на поштову адресу бібліотеки:             79008 м.Львів, вул. В. Винниченка, 1,
Матеріали будуть виставлені на сайті бібліотеки та створять цінний краєзнавчий ресурс, якими зможуть скористатись всі бажаючі.
 

 Бажаємо успіхів!




Немає коментарів:

Дописати коментар