1 липня 2013 р.

Без хліба духовного немає хліба насущного…

З 1 липня стартує вступна компанія…Молоді люди стоять на порозі важливого вибору свого майбутнього. Можливо для когось це питання вже визначене, а хтось ще вагається. Тому хотілось би Вас, шановні вступники, запросити у світ мистецтва і творчості – до вищого навчального закладу І-рівня акредитації – училища культури. Саме тут серед розмаїття спеціальностей Ви маєте можливість опанувати фах сучасного бібліотекаря.
Львівщина здавна славиться  вагомим досвідом роботи двох закладів культури у цій царині підготовки майбутніх спеціалістів.

                                     
Львівське державне училище культури і мистецтв пропонує широкий вибір спеціальностей, береже і примножує традиції нашого краю. Є найстарішим закладом такого спрямування. Детальніше про заклад, історію, правила вступу Ви можете знайти інформацію за адресою http://www.ldykim.lviv.ua/


Родзинкою Галичини є також Самбірське училище культури, яке в своєму розпорядженні має унікальний зал органної та камерної музики, де регулярно відбуваються концерти, святкові масові заходи. Щиро запрошують абітурієнтів до навчання  http://samkult.at.ua/index/pravila_prijomu/0-23.
Кожен з цих закладів славиться своїми випускниками: заслуженими бібліотекарями, хореографічними, танцювальними колективами, ансамблями народної музики, співаками, які стали переможцями різних престижних конкурсів та фестивалів. 
Отож не пропустіть нагоди здобути хороші знання і творчі професії…

Немає коментарів:

Дописати коментар