26 вересня 2012 р.

Ділимось враженнями від ІІІ Львівського бібліотечного форуму


На запрошення програми «Бібліоміст» сільські бібліотекарі, які подали свої проекти на обласний конкурс сільських бібліотек «Бібліотека – епіцентр громадських ініціатив», змогли стати учасниками 19 Форуму видавців і ІІІ Львівського бібліотечного форуму, що відбувся у м. Львові 13-14 вересня. Бібліотекарі бібліотек - філій с. Дуб’є Наталія Вагнер та Світлана Гаврилюк с. Гаї- Дітковецькі Бродівської ЦБС діляться своїми враженнями: 
«Протягом  двох днів ми активно спілкувались, слухали і працювали На Форумі обговорювались різні напрямки бібліотечної роботи і застосовувались нові, цікаві форми. Особливе враження на нас справило світове кафе «Сучасний бібліотекар: стереотипи та новий імідж», під час якого ми змогли обмінятися своїми думками, поглядами, враженнями, досвідом роботи в своїх книгозбірнях.
У цей день ми дізнались про нові пріоритети та напрямки в роботі сучасної бібліотеки. Цікавими були  громадські дебати «Створимо своє майбутнє в бібліотеці», які проходили на майданчику біля Музею мистецтва давньої української книги. Також ми познайомились з новою продукцією українських видавництв, побували на зустрічі з письменницею, автором дитячих книг, Н. Гузєєвою.


Ми вирішили для себе, що віднині гаслом роботи наших сільських бібліотек буде: «Думаємо по-сучасному, діємо по-новому».
Ми щиро вдячні організаторам Форуму бібліотекарів за надану можливість поспілкуватися та набути цікавий досвід роботи».


Немає коментарів:

Дописати коментар