18 липня 2012 р.

Хочемо навчатися цілий рік!


Нещодавно у Літній бібліотечній школі, що працює при методичному відділі нашої бібліотеки вже не перший рік, проходили навчання бібліотекарі сіл Завадів та Коти Яворівської ЦБС  Наталя Бурій та Тетяна Луник.
Ось якими враженнями від навчання поділились вони з нашим "кореспондентом": "Позитивних вражень залишилось дуже багато….. Спочатку завідуюча методичним відділом Любов Сташко провела для нас екскурсію бібліотекою. Бібліотека нам ду-у-уже сподобалася - затишна, сучасна, одразу розумієш, що все в ній зроблено для читачів. Потім ми здійснили віртуальні екскурсії  найпопулярнішими сайтами та блогами бібліотек ближнього та дальшого зарубіжжя. Знайшли безліч цікавого…

А найбільше враження справила на нас екскурсія до... ресторану «Дім легенд» , на яку нас запросила завідуюча відділом масової роботи Юлія Соколова.
Але в цьому ресторані відбувались незвичайні речі. Разом з читачами обласної бібліотеки ми взяли участь у грі "Книжковий дощ" за книгами Видавництва Старого Лева. Все це відбувалося в одному з оригінально оформлених залів ресторану, який так і називається - "Бібліотека". Гра проходила у рамках літньої розважальної програми «Нестандартні канікули». Для нас це був справжній майстер - клас!


Ми щиро вдячні працівникам Львівської обласної бібліотеки для дітей за допомогу, і хочемо навчатися щоліта! А якщо буде така можливість, то і в будь-яку іншу пору року :) !"



Немає коментарів:

Дописати коментар