20 березня 2013 р.

Нові надходження


Продовжуємо знайомити колег з новими методичними матеріалами, які нещодавно отримали з Національної бібліотеки України для дітей.


Анатолій Качан: «Я ще не виписався як поет незабутніх дитячих вражень» : біобібліографічний нарис / уклад. Н. В. Загайна. – Київ, 2012. – 64 с. – (Серія "Дитячі письменники України")

Випуск присвячено відомому українському дитячому поетові Анатолію Леонтійовичу Качану, лауреату літературних премій ім. Лесі Українки, Віктора Близнеця, Миколи Трублаїні, Євгена Плужника, Бориса Нечерди.
Посібник містить автобіографічні нотатки Анатолія Качана, огляд творчості поета, біографічні покажчики творів та літератури про нього.


 Сходинки до знань : за сторінками шкільного підручника : поточний бібліографічний покажчик для вчителів та бібліотекарів. 2012. Вип.3 / уклад В. М. Красножон. – Київ, 2012. – 24 с.

          У список увійшли книги та статті з періодичних видань, що надійшли в Національну бібліотеку України для дітей у ІІІ кварталі 2012 року.



Українська дитяча література : науково-допоміжний бібліографічний покажчик. 2012. Вип. 3 / уклад. Н. В. Загайна.  – Київ, 2012. – 24 с.

           У покажчику представлено джерела інформації, які бібліотека одержала у ІІІ кварталі 2012 року. 
Для зручності в користуванні вміщено «Алфавітний покажчик авторів і назв видань» та «Список використаних періодичних видань»

Немає коментарів:

Дописати коментар