21 березня 2013 р.

ОБЛАСНИЙ ДЕНЬ ЧИТАННЯ: калейдоскоп подій


Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання бібліотекарі Львівщини вже вкотре провели загальнообласний день читання.
Цього року він був присвячений творчості Марії Людкевич.




Гамірно було 20 березня у Пустомитівській районній бібліотеці для дітей. Читачі різного віку прийшли послухати твори Марії Людкевич.  Дізнавшись, що будуть читати "Кольрові парасольки," принесли свої власні парасолі.










         Свято під веселою парасолькою відбулося у Червоноградській міській бібліотеці для дітей. Читали прозу і поезію шанованої краянки. Члени літоб’єднання «Третій горизонт» - Марія Козакевич та Ганна Кузьмак  спільно з читачами – учнями ЗОШ №9. 
   







   
  
         У Старосамбірській районні бібліотеці для дітей читали вірші, оповідання та загадки улюбленої письменниці. Особливо жваве обговорення викликало в учасників обласного дня читання оповідання «З ким дружити», яке є прикладом справжньої щирої дружби між дітьми (уч. 5 – 6 кл. ЗСШ №1).




День обласного читання у м.Сокалі пройшов під назвою "Під покровом кольорових парасольок". Бібліотекарі побували в дитячому садочку №7, в усіх школах міста.










Яворівська районна бібліотека для дітей провела свій загальнообласний день читання спільно з учнями 3-х класів ЗСШ №2. Бібліотекарі прочитали вірші «Мама», «Наша річка невеличка», «Літній дощ», «Нічні мультики», казки «Як синичка Фіть до моря літала», «Дощик Каплик і Сміхунчик», а ще діти відгадували загадки улюбленої поетеси.





Немає коментарів:

Дописати коментар