27 липня 2022 р.

День Української Державності: доєднуйтесь до святкування!

 

Шановні колеги!

Вся країна вперше на офіційному рівні цього року відзначатиме День Української Державності. У рамках святкування у Національній бібліотеці України для дітей відбудеться низка заходів.

Просимо Вас приєднатися за посиланням та стати учасниками презентації національно-патріотичного онлайн-проєкту  «Що я скажу солдату Перемоги». Він передбачає написання дітьми з усіх куточків України та з-за кордону невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників. Кінцева мета реалізації проєкту – видання за підтримки військових друкованої збірки дитячих робіт. Цей проєкт покликаний об’єднати  дітей і дорослих – патріотів, які душею і серцем люблять Україну, все українське і наближають омріяну Перемогу.

Також під час заходу відбудеться перегляд мотиваційного відеоролика «Ми дякуємо, любимо, чекаємо», який записали українські діти-читачі в знак подяки військовослужбовцям за мужність і героїзм, надійний захист рідної землі, подвиги і любов до України.

Початок – 28 липня о 11.40 год.

Посилання для підключення:

ZoomMeeting Library Children

Ідентифікатор конференції: 871 204 2218

Код доступу: 0000

Ми чітко повинні розуміти хто ми і звідки, у цьому сила нашого народу. Читаймо правдиву історію України! Борімось з фейками, розмовляймо українською мовою, допомагаймо ЗСУ! Нехай кожен на своєму місці буде справжнім УКРАЇНЦЕМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар