25 липня 2022 р.

Мій внесок у ПЕРЕМОГУ

 

У цей складний для кожного з нас 2022 рік Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації традиційно оголошує конкурс фотографій «Мій внесок у ПЕРЕМОГУ!». Адже у  кожного з нас свій фронт боротьби, на якому ми хочемо, можемо і будемо робити вагомі внески задля мирного неба над Україною. 

Попри те, що, на жаль, під час бойових дій багато бібліотек зазнали руйнувань та пошкоджень, їхнє  функціонування й надалі продовжується для наших користувачів. У бібліотеках нашої держави відбуваються спеціальні заходи для ВПО та всіх, хто цього потребує. Це психологічні та юридичні консультації, тренінги, зустрічі, курси української мови, відволікальні ігри для дітей, майстер-класи, перегляди мультфільмів та документальних фільмів, екскурсії тощо. А ще у бібліотеках плетуть маскувальні сітки, готують їжу для військових і переселенців, відкривають пункти гуманітарної допомоги та проводять навчання першої медичної допомоги.

Усі учасники, які бажають взяти участь у Конкурсі, мають надіслати фото, на якому буде зображено як саме і чим ви допомагаєте на шляху до Перемоги, який ваш особистий внесок або вашої бібліотеки.  

ГОЛОВНА УМОВА – ви, як учасник(ця), обов’язково маєте бути на фотографії.  

ПРАВИЛА КОНКУРСУ ФОТОГРАФІЙ:

1. Кожна робота приймається в електронному вигляді у форматі JPEG, мінімальний розмір фото від 800 Кб.  Файли необхідно надсилати на електронну адресу Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації: smb-uba@ukr.net

2. Кількість робіт від одного учасника – не більше 3-х (трьох) за різною тематикою.
3. Участь у конкурсі можуть взяти тільки дійсні індивідуальні члени Української бібліотечної асоціації або 1 представник офіційного партнера Асоціації у 2022 році віком до 35 років.
4. Термін закінчення прийому робіт – 1 вересня 2022 року.
5. Окрім фото необхідно надіслати інформацію про учасника конкурсу: ПІБ, номер членського квитка/посвідчення офіційного партнера Української бібліотечної асоціації у 2022 році, місце роботи, посада, контактний телефон, e-mail.
6. Зазначте назву до фотографії та додайте стислий опис про ваш вагомий внесок у ПЕРЕМОГУ!
7. Пам’ятайте про авторські права (обов’язково вкажіть ім’я автора фото, якщо це не заявник)!
8. На світлині має бути зображений заявник – представник молоді Української бібліотечної асоціації та сам процес допомоги   (плетіння сіток, консультації чи надання гумдопомоги тощо).

Фотороботи, які пройдуть попередню модерацію, будуть доступні для всіх на сторінці Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації у Facebook, де відповідно буде відбуватися відкрите голосування.  

Три світлини, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають цінні призи від Молодіжної секції.  
Відкрите голосування на сторінці секції триває по 15 вересня 2022 року (включно). 
Також традиційно 12 світлин адміністрація секції відбере для створення календаря.
Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації інших проєктів Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації та створення фотобанку секції.

Немає коментарів:

Дописати коментар