2 грудня 2021 р.

"Знайди свою книжку"

Під таким слоганом 13-19 грудня цього року триватиме загальнонаціональна акція "Національний тиждень читання", яку ініціює Український інститут книги. 

Мета  – залучити до читання аудиторію, яка на сьогодні читає мало, книжки купує рідко або не купує/не читає взагалі. А також нагадати всім, що книжка — найкращий подарунок.

Мотивація для цільової аудиторії: боротьба з цифровою залежністю і погіршенням когнітивних здібностей; дозвілля, отримання знань, розвиток мислення; можливість знайти хорошу роботу.

Зі своєї сторони УІК надає комунікаційну підтримку всього проєкту Акції:

·       комунікація зі ЗМІ, зокрема ТБ, домовленості з лідерами громадської думки, інформаційний супровід в усіх каналах комунікації УІК;

·        звернення до Асоціації територіальних громад (підтримка по Україні) та звернення до Міністерства розвитку громад та територій України;

·        звернення до Асоціації видавців регіональної преси;

·        підтримка МКІП

Очікування від учасників акції:

поширення інформації про участь Акції у своїх каналах відповідно до маркетингових планів акцій у період проведення Національного тижня читання; святкова комунікація. Наприклад, пост у соцмережах про Національний тиждень читання в айдентиці акції — підтримка, заклик приєднатися, рекомендація підбірки книжок; читання як життєва стратегія — з якої книжки почати? читання в цифровому світі: роль, місце, переваги (когнітивні навички, критичне мислення тощо).

Про айдентику тут

Участь у проєкті передбачає надання результатів акції (не для розповсюдження, а для внутрішніх підрахунків ефективності заходів):

— кількість відвідувачів у бібліотеки та книговидачу за період проведення Акції

— кількість проведених заходів (за умови проведення)

Запрошуємо долучитися!

Немає коментарів:

Дописати коментар