23 березня 2022 р.

"ДІТИ КРАЇНИ: РОЗВАГИ ДЛЯ ВІДВАГИ".

За ініціативи директора комунального закладу Львівської обласної ради «Дім Франка» у Львові Богдана Тихолоза започатковано соціальну ініціативу "ДІТИ КРАЇНИ: РОЗВАГИ ДЛЯ ВІДВАГИ".


Музейники та художники, актори і письменники, бібліотекарі, соціальні педагоги та дитячі психологи об’єдналися, щоб допомогти дітям різного віку, які переїхали до Львова через війну.

Працівники проєкту проводять заняття з дітьми у безпечних місцях. Ще зовсім маленькі дітки та підлітки читають і малюють, роблять витинанки та аплікації, ліплять із пластиліну.

"Ми не можемо повернути кольорові олівці, які залишилися в дитячій кімнаті... Але ми можемо подарувати нові і повернути яскраві кольори дитячих мрій. Фарби, фломастери, кольорові олівці, нитки, папір і картон, пластилін, альбоми для малювання, ножиці, клей, розмальовки, дитячі книжки українською мовою, настільні ігри... Все це через навчання та розваги, допоможе повернути дітям радість, украдену війною.

Ми можемо це купити чи принести, якщо маємо вдома. Наші діти та внуки, залюбки поділяться і навіть віддадуть найкраще. Можна також переказати кошти, щоб придбати необхідне», - кажуть працівники музею.

Контактна особа: Марта Волошанська, тел. 0677406110

Долучайтесь!


Немає коментарів:

Дописати коментар