7 березня 2019 р.

Настав Час Бібліотек!


Шановні колеги!
У рамках проекту «Час бібліотек», який проводить видавництво «Час майстрів» за підтримки Української бібліотечної асоціації, оголошуємо наступний книжковий конкурс: «Розкриваймо таланти та виграваймо для своєї бібліотеки книжкову новинку від видавництва «Час майстрів»!»

Весна  — час пробудження! Насамперед пробудження гарного настрою та натхнення! Ви складаєте вірші, пишете оповідання чи малюєте? Тоді ця пропозиція саме для Вас!
З 04 по 15 березня 2019 року викладайте свої роботи (вірші, оповідання, малюнки) на Facebook-сторінці Вашої бібліотеки та відмічайте видавництво «Час майстрів» та УБА!
22 березня 2019 року серед учасників конкурсу буде розіграно два примірники новинки видавництва — книжку Анастасії Шевердіної «Крамниця щастя». Одного переможця буде обрано за допомогою незалежної системи голосування, іншого – за вподобанням редакції видавництва «Час майстрів».
Звертаємо Вашу увагу на те, що до участі у конкурсі допускаються творчі здобутки як бібліотекарів, так і читачів бібліотеки.
З питаннями звертайтесь до видавництва "Час майстрів" у Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар