25 січня 2023 р.

«Вільнюсу — 700»: Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку запрошує!

Шановні колеги, інформуємо вас, що 25 січня стартує новий  Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Вільнюсу — 700», ініційований Посольством Литовської Республіки України та Національною бібліотекою України для дітей. Запрошуються до участі  діти у 3-х вікових категоріях:

              — дошкільники та учні 1-4 класів;

              — учні 5-7 класів;

              — учні 8-11 класів.

У кожній віковій категорії приймаються індивідуальні роботи, а також колективні, виконані виключно колективами творчих художніх студій та бібліотечних клубів за інтересами.

Учасники готують оригінальні малюнки, виконані будь-якими художніми засобами і техніками, формату А-3, які відповідають темі Конкурсу та містять авторське бачення щодо культурного, історичного, традиційного розмаїття міста Вільнюс.

Роботи надсилаються з коротким повідомленням: назва малюнку, прізвище, ім’я автора у називному відмінку, його повна дата народження, домашня адреса (поштова), мобільний телефон для зв’язку або телефон батьків; для колективних робіт — назва гуртка, ПІБ його керівника, мобільний телефон для зв’язку.

Конкурс проводиться з 25 січня по 1 червня 2023 року у три тури:

              перший — з 25 січня по 31 березня — на місцевому рівні у бібліотеках територіальних громад області;

              другий — з 1 по 17 квітня — на обласному рівні в обласній бібліотеці для дітей;

              третій (підсумковий) — з 21 квітня по 1 червня — на загальнодержавному рівні у Національній бібліотеці України для дітей.

Малюнки, виготовлені учасниками Конкурсу на місцевому рівні, направляються до бібліотеки ТГ за місцем проживання учасника, яка відправляє зібрані роботи до обласних бібліотек для дітей.

Просимо вас активно долучитися до конкурсу, адже Литва сьогодні великий друг України і ми маємо показати нашу вдячність хоча б у такий спосіб - дитяча творчість) Всім бажаємо перемоги в усіх сенсах.

     Детальні умови читайте у Положенні.

Роботи від Львівської області надсилайте на поштову адресу:

Науково-методичний відділ

КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для дітей»
вул. Винниченка, 1
м. Львів,

79008

Немає коментарів:

Дописати коментар