25 березня 2022 р.

ХХ Міжнародний Конкурс дитячого малюнку «Золотий мольберт».

 Україна у вогні !!!

Шановні колеги, запрошуємо вас та ваших читачів-дітей взяти участь у ХХ Міжнародному Конкурсі дитячого малюнку «Золотий мольберт».

Організатори та координатори конкурсу Сергій Грічанок, Ірина Александрова, Ольга Михайлюк.

ХХ Міжнародний Конкурс дитячого малюнку «Золотий мольберт» в Україні відбувається в особливих умовах:

У цей час російські фашисти намагаються захопити Україну і безжалісно знищують мирне населення, не шкодуючи ні старих, ні жінок, ні дітей.

Тотальний геноцид українського народу.

Діти України та всього світу – учасники Міжнародного конкурсу дитячого малюнка «Золотий мольберт» (вік не має значення) ведуть інформаційну війну з російським фашизмом за свою свободу і вірять, що перемога на нашому боці.

Запрошуємо дітей різних країн світу для участі в інформаційній боротьбі проти російського фашизму за мирне небо на Землі.

Роботи будуть використані для оформлення реклами у засобах масової інформації, а також відкрито міжнародну галерею дитячих шедеврів у режимі онлайн у різних країнах світу.

Учасники Міжнародного Форуму "Золотий мольберт" нагороджуються електронними дипломами.

За результатами всенародного голосування 100 учасників буде визнано фіналістами, а потім запрошено для розпису 200-метрового полотна на тему «Діти світу за чисте небо над Землею»! Усі фіналісти нагороджуються золотими медалями, цінними подарунками та путівками до Артрезиденції.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету та до неї прикріпити в електронному вигляді фото своєї роботи на теми: «Діти світу проти російського фашизму в Україні»; «Діти світу за чисте небо на Землі» та інші роботи на теми миру.

Посилання на реєстрацію для участі у конкурсі (там же дивитися програму):

https://artclass.lviv.ua/uk/zolotij-molbert-2022/?contest=upload-photo

З повагою, Слава Україні!

Сергій Грічанок (+38 0976547109)

Ірина Олександрова (+38 0505224473)

Ольга Михайлюк (+38 0678439767)

Немає коментарів:

Дописати коментар