6 серпня 2021 р.

Премія Всеволода Нестайка


Всеукраїнська літературна премія імені Всеволода Нестайка заснована Національною секцією Міжнародної Ради дитячої та юнацької книги (UA IBBY), Національною бібліотекою України для дітей, ГО Українська асоціація працівників бібліотек для дітей та родиною Всеволода Нестайка за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України для відзначання сучасних українських дитячих письменників. 

До розгляду приймаються видання 2020-2021 років.

На здобуття Премії до 1 листопада подаються:

Ø2 примірники твору у друкованому вигляді;

Øклопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору в електронному (Word (DOCX, DOC, RTF) або друкованому вигляді;
Øвідомості про автора в електронному вигляді (прізвище, ім`я, по-батькові, рік народження, домашня адреса, телефон, місце навчання/роботи, електронна пошта, коротка творча біографія, — у форматі документа Word (DOCX, DOC, RTF), портретне фото автора у форматі JPG);
Øпримірник твору в електронному вигляді;
Øрецензії та відгуки (у т.ч. посилання на інформацію у засобах масової інформації) на твір кандидата на здобуття Премії в електронному та друкованому вигляді.

Подання та примірники твору у друкованому вигляді надсилаються поштою за рахунок відправника на адресу: 03190, м. Київ, вул. Януша Корчака, 60, Національна бібліотека України для дітей.

Примірник твору та супровідна документація в електронному вигляді надсилається на електронну адресу nbudd@ukr.net із зазначенням теми листування «Всеукраїнський конкурс Нестайка» та прізвища автора.
 
Детальніше про умови і положення тут
Запрошуємо до участі і бажаємо успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар