19 травня 2021 р.

Телеміст між Україною та Польщею: не пропустіть реєстрацію!

 Шановні колеги! 

Запрошуємо до участі у міжнародному освітньому проєкті, який присвячено Цілям сталого розвитку – ключовим напрямкам розвитку нашої планети, що у 2015 році були ухвалені на Саміті ООН.

 

Україна також підписала Порядок денний ООН і заявила про готовність до 2030 року реалізувати 17 Цілей сталого розвитку, які закликають усім світом здійснити глобальні і якісні зміни у соціальних, економічних та екологічних сферах.

Метою проєкту є заохочення педагогів, працівників культурно-освітніх закладів, які працюють з дітьми дошкільного і молодшого шкільного віку, до активних дій задля сталого розвитку.

Організаторами проєкту є польський Фонд CultureLab та українська громадська організація «Дитячий телевізійний театр «Юрашки» у партнерстві із управлінням освіти Львівської міської ради, Львівською обласною бібліотекою для дітей, Українською бібліотечною асоціацією та Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Проєкт співфінансується Польсько-Американським Фондом «Свободи» в межах програми RITA – «Зміни в регіоні», що реалізується Фондом «Освіта для демократії».

 Проєкт передбачає такі компоненти та заходи:

  

1. Участь у конференції із елементами тренінгу, яка відбудеться у формі телемосту між Україною та Польщею . Головними спікерами будуть експерти та розробники навчальних матеріалів про Цілі сталого розвитку з Варшавського Фонду CultureLab

   Захід відбудеться 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, о 12:00 за київським часом. Усім зареєстрованим учасникам на електронну пошту буде надіслано порядок денний, а також ZOOM-посилання для участі у події.  

   

    Реєстрація за посиланням - http://surl.li/tzkc

 

2. Для перших 250-ти зареєстрованих осіб, які 1 червня братимуть участь у онлайн конференції, буде надіслано друкований комплект навчально-методичних матеріалів про Цілі сталого розвитку – це книга із тематичними казками, а також збірник із інтерактивними іграми та завданнями для роботи з дітьми. 

3. Усі учасники проєкту отримають доступ до навчальних відеофільмів, які спеціально розробленні для педагогів та працівників культурно-освітніх закладів України.  

4. Учасникам проєкту за необхідності надаватиметься подальша експертна менторська підтримка шляхом проведення ZOOM-сесій.  

5. Впровадження учасниками проєкту набутих знань серед дітей, які належать до їхніх компетенцій в рамках здійснення своєї професійної діяльності. 

Усі учасники, які візьмуть участь та впровадять отримані знання серед дітей, отримають сертифікат участі у зазначеному міжнародному проєкті. 

Найактивніші десять учасників проєкту отримають винагороду у вигляді запрошення на міжнародну конференцію про Цілі сталого розвитку, яка відбудеться 14-15 квітня 2022 року у Варшаві за участю чотирьох країн Європи. (Видатки, пов’язані із поїздкою на конференцію до Варшави, будуть компенсовані організаторами заходу). 

За додатковою інформацією можна звертатися до представників проєкту в Україні:

·        Роман Савчак: +38 0977977387
·        Олена Кремньова: +38 0967153683

Немає коментарів:

Дописати коментар