26 лютого 2021 р.

«Читання як життєва стратегія»

Шановні колеги!

Міністерство культури та інформаційної політики України оголосило громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку читання на 2021 – 2025 роки«Читання як життєва стратегія» .

Документ розроблено у зв’язку з необхідністю кардинальних змін у підходах до промоції читання як усвідомлено обраної практики саморозвитку задля всебічного та гармонійного розвитку особистості, зокрема, критичного мислення та освітнього рівня.
Проєкт Стратегії напрацьовано робочою групою при Міністерстві культури та інформаційної політики України, до складу якої входили експерти книговидавничої справи, бібліотечної сфери та представники громадськості. Координатором робочої групи було визначено «Український інститут книги»
Друзі, висловлюйте свої міркування, долучаймося до створення Стратегії розвитку читання! Зауваження і пропозиції приймаються до 19 березня 2021 року в електронному вигляді на електронну адресу lib-reading@mkip.gov.ua. Надсилайте їх у формі порівняльної таблиці зі змістом редакції, пропонованого формулювання чи зауваження та його обґрунтуванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар