26 листопада 2018 р.

Вітаємо зі славною датою!

У кожній справі є люди, які своїми ідеями, горінням на роботі, роблять її особливою. Адже коли людині подобається її робота, це вже добре, а коли її робота потрібна людям – це велике щастя. Сьогодні розповідь про одного такого фахівця. Людину, яка не помилилася у виборі спеціальності на початку свого життєвого шляху.

Пекарська Ада Миколаївна – бібліотекар за фахом і покликанням. Здається, ніби вчора вона переступила поріг бібліотеки. І ось вже понад 53 роки ця скромна жінка, віддаючи тепло свого серця, працює у бібліотеці. У 1965 році закінчила Харківський інститут культури за спеціальністю бібліотекар-бібліограф і одразу ж пішла працювати.  З 2004 року на посаді заступника директора.
Ада Миколаївна не просто знаючий, досвідчений спеціаліст – вона воістину трудоголік, який досконало володіє професійною етикою. Комунікабельна, толерантна, доброзичлива, ввічлива.
Вміє згуртувати навколо себе однодумців та спільно реалізувати творчі ідеї. Завдяки її старанням та зусиллям у бібліотеці для дітей створено комфортні умови для духовного розвитку і виховання юних користувачів. Ініціювала створення музичного лекторію «Люби прекрасне», який веде спільно зі школою мистецтв  ім. Олега Рудницького. Постійно забезпечує участь дітей у конкурсах «Найкращий читач року», «Найкращий читач міста», готує їх, допомагає рекомендаціями.
Користується заслуженим авторитетом та повагою колег, користувачів бібліотеки та їх батьків, а також громади міста.
За успіхи у роботі А.М.Пекарську неодноразово нагороджували Почесними грамотами управління культури, відділу культури та виконавчого комітету Новороздільської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар