5 травня 2018 р.

Вітаємо з ювілеєм!


Віддавати себе іншим – життєве кредо Валентини Федорівни Галушко, директора Централізованої бібліотечної системи для дітей міста Львова.


Під її керівництвом ось уже понад 40 років успішно працюють, розвиваються 16 бібліотек-філій,  об`єднаних навколо центральної дитячої книгозбірні міста, і кожна з них має свою неповторну атмосферу, "обличчя".
Талант, професійне чуття, уміння аргументовано переконувати представників влади різного рівня неодноразово допомагали директору утримувати свій "бібліотечний" корабель. Завдяки цим рисам її затверджено на займаній посаді на черговий термін у 2017 році.
Як сучасний, креативний керівник Валентина Федорівна завжди і в усьому прагне бути першою, мобільною, постійно відчуває і підтримує потребу вчитися. Це прагнення вона намагається донести до кожного працівника своєї чисельної "господарки". Досягнення ЦБС, її високий авторитет у громаді - результат як продуманої кадрової політики її директора, так і постійного самовдосконалення та пошуку інноваційних форм роботи.
Бібліотечна спільнота не лише Львова, а й України загалом добре знає і поважає Галушко Валентину Федорівну як природженого організатора, творчу особистість, вимогливого до себе і до людей професіонала. Про це свідчать її заслужені визнання і нагороди на різних рівнях від Міністерства культури України, Львівської ОДА до міського голови.   
Валентина Федорівна багато років піклується про підростаюче покоління рідного міста, сприяє якнайкращому забезпеченню інтелектуально-творчого розвитку юної особистості, згуртовує львівські родини навколо дитячих бібліотек міста, адже залишається дитячим бібліотекарем за покликанням.
У ці травневі дні вона приймає вітання з нагоди ювілею. Тож побажаємо Валентині Федорівні міцного здоров`я, наполегливості, творчого натхнення та завзяття для втілення у життя усіх своїх задумів, адже скеровані вони на те, щоб майбутнє нашої держави – діти, стали духовно багатшими, мудрішими, добрішими.
Нехай Ваше життя, Валентино Федорівно, повниться посмішками рідних і друзів, успіхами, радощами та перемогами!

Немає коментарів:

Дописати коментар