6 березня 2018 р.

Вікіпедія запрошує!

Громадська організація «Вікімедіа Україна» за підтримки Української бібліотечної асоціації та Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації оголошують конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті краю»
Мета заходу — залучити бібліотекарів та відвідувачів бібліотек до редагування Вікіпедії та наповнити найпопулярнішу енциклопедію знаннями, що накопичуються та зберігаються у бібліотеках.

Конкурс стартує 19 березня 2018 року.

Переможці визначатимуться у таких номінаціях:
«Найкраща Вікістаття». Критеріями відбору є якість доданої статті (інформативність, об'єктивність інформації, чи розповідає стаття про регіон); джерельна база статті (які посилання має стаття і яка їх якість); часовий критерій (стаття має бути додана виключно з 19 по 25 березня 2018 року). За цією номінацією буде обрано до 10 найкращих статей.

«Найкраща поліпшена Вікістаття» — будуть нагороджені п'ять користувачів, які додали найбільший обсяг нового контенту в рамках конкурсу до вже наявних (створених) статтей у Вікіпедії.

«Найактивніша бібліотека» — будуть нагороджені три бібліотеки, які створять найбільш сприятливі умови для проведення конкурсу. Критеріями відбору слугуватимуть такі питання: як була здійснена підготовка до заходу, скільки людей вдалося залучити до конкурсу, інформація та фото про те, як відбувався захід, публікація у соцмережах (тобто звіт кожної бібліотеки).

Конкурсний період триватиме до 25 березня 2018 року. 
Оголошення переможців та розсилка призів, дипломів — не пізніше травня 2018 року. Журі та оргкомітет залишають за собою право нагороджувати додатково чи оголошувати спецномінації.

Детальніше про конкурс тут .

Запрошуємо до участі!

Немає коментарів:

Дописати коментар