4 грудня 2017 р.

«Дитячі бібліотеки: трансформація продовжується»

Сучасне  життя швидкоплинне і динамічне. І ми, бібліотекарі, перебуваємо у стані постійного пошуку свого образу, місця у громаді. Саме таку назву мав щорічний обласний семінар для заступників директорів ЦБС по роботі з дітьми.
Відкрив семінар начальник відділу культурно-просвітницької роботи та навчальних закладів управління культури Ілля Васильович Стефанко.

Успіх у всі часи залежав від добре продуманої стратегії діяльності. Колеги ознайомились з основними подіями, що плануються, визначились з пріоритетними напрямками роботи дитячих бібліотек на 2018 рік на першій панелі «Бібліо-оракул».

Друга панель «Невідворотнє» дала можливість колегам познайомитись з загальною характеристикою УДК, основними принципами побудови  і особливостями систематизації документів з урахуванням вікових категорій користувачів.
А яка бібліотека без книжки та цікавих зустрічей?

Кавування з письменником Миколою Петренком та Олександром Зімбою принесли особливий настрій. 6 листопада Миколі Євгеновичу виповнилося 92 роки! Сьогодні його вітали працівники дитячих бібліотек Львівщини і слухали чудові вірші!
Методичні майстерні, театралізоване представлення книжки від читачів, печа-куча історій бібліотечного успіху з різних міст нашої області – ось такою була друга частина сьогоднішнього семінару. 




«Бібліотечний подіуму», запросив колег до дискусій, під час яких народилось істинне переконання, що ми потрібні, креативні, найкращі...



Ми навчаємося і "трансформуємося" для наших читачів.

Сповненні натхненням і новими ідеями колеги роз`їхались по домівках...

Немає коментарів:

Дописати коментар