14 серпня 2015 р.

«Спекотний» семінар у Дрогобичі

12 серпня у Дрогобицькій міській бібліотеці для дітей відбувся міський семінар. Із мультимедійною презентацією «Інноваційна діяльність сучасних дитячих бібліотек на підтримку дитячого читання» виступила завідувач науково-методичного відділу Львівської обласної бібліотеки для дітей Любов Сташко. Бібліотекарі мали нагоду ознайомитись не лише з інноваціями світових бібліотек, а й з новими проектами обласної бібліотеки для дітей, що викликало жваве обговорення серед присутніх.

                       

Продовжила навчання мотиваційна школа професійного зростання сучасного дитячого бібліотекаря. Майстер-клас «Успішний виступ або як правильно презентувати нову послугу своєї бібліотеки?» провела провідний методист обласної бібліотеки для дітей Ольга Дудок. Вона розповіла про види комунікацій та правила успішного виступу, розкрила таємниці «мови» тіла, а практична робота дала змогу учасникам тренінгу продемонструвати свої вміння та навички публічного виступу.

На завершення господарі бібліотеки провели екскурсію своїми «володіннями» і подарували для музею львівської бібліотеки дрогобицького левчика.

Спекотна серпнева погода не завадила провести успішний семінар, бо хто прагне нових знань – той їх отримує.

Немає коментарів:

Дописати коментар