26 вересня 2014 р.

Бібліотека – територія єдності

У цьому ще раз переконалися керівники і заступники директорів районних бібліотек Львівської області та представники трьох обласних бібліотек нашого міста, зібравшись 26 вересня на передсвятковий круглий стіл з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. 
Гостинно приймала усіх наша Львівська обласна бібліотека для дітей. Очільник Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Наталія Гамкало, головний спеціаліст департаменту Олена Шуберт, голова профспілок працівників культури Львівщини Михайло Підгурський прийшли привітати бібліотекарів і побажати їм наснаги, мирного неба і вдячних читачів. 
Працівники обласних бібліотек отримали грамоти й подяки за сумлінну багаторічну працю на бібліотечній ниві.

 




Лариса Лугова розповіла, що означає «сучасна бібліотека» на прикладі Львівської обласної бібліотеки для дітей. 


Досвідом роботи ділилися й колеги: заступник директора Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки Тетяна Григор’єва, завідуюча методичним відділом Обласної юнацької бібліотеки Ірина Вовнюк, директор Сокальської ЦБС Тетяна Лобода та заступник директора Пустомитівської ЦБС Галина Максимчук.











Спілкування було цікавим і змістовним, бібліотекарі щиро вітали один одного з прийдешнім професійним святом, бажали усіх благ, радості і Божої ласки…

Немає коментарів:

Дописати коментар