20 травня 2014 р.

Мамині руки – колискова моя

Мама… Рідна і прекрасна, оспівана поетами, увічнена художниками. В усіх народів, в усі віки жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її мудрість поважали в сім’ї, прислухалися до порад, в яких  знаходили  спокій  і надію… У житті кожного з нас мама займає особливе місце. 
Такими словами розпочалось Свято Матері у бібліотеці – філії № 5 для дітей Бориславської МЦБС. Окрасою дійства стала Весна (Лютак Каріна, учениця ЗОШ № 5, 3Б кл.), яка  привітала дорогих матусь зі святом.


Вірші про маму читали члени клубу «Юні друзі книги», у виконанні бандуристки  Кондратишин Марти прозвучала  «Пісня про матусю».


На свято були запрошені  матусі та бабусі,  а також учні  3А класу (вчитель Кирчей Олена  Юріївна), 3Б класу (вчитель Семінська Орися Іванівна) ЗОШ № 5. Упродовж заходу багато цікавого лунало про наших мам і про те, що кожна в світі людина повинна з любов’ю і ніжністю ставитись до Матері, бо з неї починається дорога у майбутнє. А на завершення літературно –музичної композиції дітки привітали своїх матусь і бабусь весняними квітами та щирими поцілунками.


За матеріалом
Наталії Пріцак,
бібліотекаря
бібліотеки – філії № 5
для дітей,
м. Борислав.

Немає коментарів:

Дописати коментар