26 грудня 2013 р.

Зимова школа молодих бібліотекарів

Українська бібліотечна асоціація оголошує конкурс на участь у Зимовій школі молодих бібліотекарів, що пройде з 11 по 15 лютого 2014 р. у  с.Орявчик Сколівського району Львівської області.


Робота Школи здійснюється за фінансової підтримки програми «Бібліоміст».
Головна мета Школи – навчити молодих бібліотекарів поглиблювати свої професійні знання, уміння й навички  і сприяти інноваційному розвитку тих бібліотек, у яких вони працюють, застосовуючи креативні й нестандартні підходи, аналізуючи існуючі можливості та загрози. Кожна тема програми Школи буде покроково надавати учасникам знання з основ організаційного розвитку, проектного менеджменту, фандрейзингу, партнерства, роботи в команді, PR, моніторингу та оцінки, а також успішної презентації. створення та впровадження проектів. Кінцевим результатом Школи буде представлення кожним учасником власного проекту, що буде впроваджений в роботу його бібліотеки.
Партнери:
Молодіжна секція УБА, Львівська обласна бібліотека для дітей, Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації, Стрийська центральна бібліотека ім.Шашкевича, Сколівська центральна районна бібліотека, бібліотека с.Козьова, гірськолижний відпочинковий комплекс «ЗВЕНІВ», мережа друку Паперівка, DC Media.
Проживання та харчування учасників відбуватиметься в гірськолижному відпочинковому комплексі «ЗВЕНІВ».
Гарантується креативний простір, можливості командної роботи і відпочинку, гарний настрій.
УБА сплатить проїзд, проживання та харчування учасників Зимової школи молодих бібліотекарів для 30 членів Асоціації, відібраних за конкурсом анкет учасників.
Учасники Школи: молоді бібліотекарі зі всієї України, що відповідають наступним вимогам:
- стаж роботи в бібліотеці не менше трьох років;
- вік кандидата не повинен перевищувати 35 років станом на січень 2014 р.;
- бажання отримати нові знання і працювати креативно;
- підтвердження бажання у майбутньому активно працювати в УБА та виконати домашнє завдання від організаторів, яке передбачає підготовку статті або фоторепортажу про свою участь у Школі та розміщення в одному з українських ЗМІ.
Форму анкети завантажуйте за адресою: http://ula.org.ua/index.php?id=single&tx_ttnews[tt_news]=293&cHash=8ef897d6ec86a284af751de96a8a1486
У конкурсі анкет переваги будуть надаватися учасникам, яких підтримує керівництво бібліотеки (з додаванням листа підтримки).
Заявки на участь у Зимовій школі молодих бібліотекарів приймаються до 15 січня 2014 року на адресу Виконавчого офісу УБА:
тел.: (044) 383-14-32
е-mail: u_b_a@ukr.net

Контактна особа: Бояринова Оксана

Немає коментарів:

Дописати коментар