20 листопада 2013 р.

18.00. Всі додому, а я на…

Як тільки закінчився робочий день всі колеги поспішили додому дивитись футбол. Помиляєтесь не всі - ми з Ольгою Яжинською мали можливість «відвідати» вебінар "ГРАНТИ-2014: 5 кроків від ідеї до фінансування", який проводила Агенція місцевого економічного розвитку м.Бурштин.


Хто оголошує найцікавіші грантові конкурси наступного року? Чи є теми, на які донори дають гроші охочіше? Як підготувати пропозицію, від якої неможливо відмовитись? Чи можна стати професійним грантрайтером за 4 тижні? Вичерпну відповідь на ці питання можна було отримати всього за 2 години і повністю безкоштовно.
На вебінарі розглядались наступні важливі запитання:
1. Відкриті конкурси: де будуть гроші?
2. Ідея проекту: як зробити "модну" тему?
3. Ціль на 1 000 000: 5 "фішок" дизайну проектної заявки.
4. Бюджет: вкласти чи отримати?
5. Grant Writer PRO: професійна заявка за 4 тижні!

Вів вебінар коуч Олександр Бабій, директор Агенції місцевого економічного розвитку Бурштина, який має понад 7 років досвіду у місцевому розвитку та впровадженні грантових проектів.
Так що Вам раджу слідкувати за його оголошеннями за адресою:
Отримані знання та методики дозволять швидко шукати найкращі умови фінансування, відбирати актуальні теми для проекту, робити якісний професійний дизайн заявки різного рівня складності, "секрети" скаладання ефективного та привабливого бюджету, а також на певних умовах брати участь у навчальному курсі "Grant Writer PRO"/.
Кожен учасник таких вебінарів отримує спеціальний подарунок - книга Олександра Бабія "Источники финансирования Агенций Местного Развития" та ТОП-100 донорських організацій!

Успіхів Вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар