4 березня 2013 р.

«Веселкове диво поезії для дітей Ігоря Даха»


Нещодавно Червоноградська міська бібліотека для дітей спільно зі шкільною бібліотекою організувала цікаву літературну зустріч Червоноградського поета  –  Ігоря Даха з учнями – 3-А, 3-Б класів школи №9 (кл. керівники: Надія Голько, Галина Пушка).












 Наш земляк талановитий поет – Ігор Дах зацікавив учнів своїми поетичними творами. З великим задоволенням слухали учні поезії про рідну Україну, про нашу чудову природу, про рідне місто Червоноград, про школу та школярів. Автор також презентував читачам цікаві та веселі загадки. У відповідь діти подарували поетові емоційне читання його поезій. Окрім того, вони мали можливість познайомитися з книжками, які належать поетичному перу талановитої людини: «Намалюю Україну»; «Кіт Муркіт і песик Босий»; «Горобинове намисто»; «Веселкове диво»; «В України на краєчку»; «Вересневі нотки».


 А юні поети  презентували  Ігорю Даху свої перші поетичні рядки. У читальній залі бібліотеки було оформлено книжкову виставку «Веселкове диво» присвячено  творам Ігоря Даха.                                       
                                                 
                                                             Наталя Василишин, бібліотекар.

Немає коментарів:

Дописати коментар