17 січня 2013 р.

Технологічні інновації в дитячих бібліотеках. Що? Де? Скільки?

Шановні колеги! 
Національна бібліотека України для дітей з метою виявлення загальних тенденцій інформатизації бібліотек України для дітей розпочинає дослідження «Моніторинг впровадження технологічних інновацій у бібліотеках України для дітей».
Мета моніторингу: дослідити динаміку інформатизації бібліотек України для дітей та виявити реальний стан комп’ютерного парку бібліотек України для дітей, загальне використання комп’ютерів як користувачами, так і працівниками бібліотек для дітей, а також стан автоматизації технологічних процесів бібліотечно-бібліографічної діяльності в бібліотеках України для дітей.
Просимо відповісти  на запитання таблиць районні (міські) бібліотеки для дітей та самостійні міські, сільські, селищні бібліотеки для дітей. Заповнені та узагальнені по районах таблиці за підписом директорів ЦБС просимо надіслати до 25 березня 2013 року до Львівської обласної бібліотеки для дітей (79008, м.Львів, вул. В.Винниченка,1) або e-mail:  metod5033@gmail.com.
Також можна скористатися електронним варіантом програми, який знаходиться на сайті НБУ для дітей http://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=6286.
          Чекаємо ваших відповідей.

Немає коментарів:

Дописати коментар